Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Fotoverkiezing Maleisië 2019

Stuur je foto's voor 1 juni in en misschien ga jij op fotoreis naar Maleisië!

Travelution gaat weer van start met een nieuwe fotoverkiezing. Ditmaal reizen de finalisten voor een speciale fotoreis naar het prachtige Maleisië. Ben jij een verdienstelijke hobbyfotograaf en vind jij het leuk om mooie foto’s te maken tijdens jouw vakantie, studiereis of inkoopreis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Laat ons zien hoe jij een bestemming in beeld brengt. Stuur ons jouw 2 mooiste vakantiefoto’s. Het maakt niet uit op welke bestemming ze gemaakt zijn, maar verras ons met jouw mooiste beelden en wellicht ga jij eind juli mee op fotoreis naar Maleisië.

Zo doe je mee
Meedoen is heel eenvoudig. Stuur vóór 1 juni jouw 2 mooiste vakantiefoto’s via WeTransfer naar fotovanhetjaar@travelution.nl (maximaal 2). Voorzie de inzendingen van je naam en bedrijfsnaam en stuur ons een korte motivatie waarom jij op fotoreis naar Maleisië wilt.

De beste foto’s die de finalisten maken tijdens de fotoreis in Maleisië worden gepubliceerd in Travelution. Lezers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete foto en bepalen samen met de jury wie van de finalisten de winnaar wordt van een nieuwe digitale camera.


 
Let op: de fotoverkiezing is voorbehouden aan mensen die werkzaam zijn in de reiswereld. Door mee te doen geef je Travelution toestemming om de foto’s die tijdens de fotoreis gemaakt worden rechtenvrij voor meerdere publicaties te gebruiken.