Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

 

Stem vóór 17 december op jouw favoriet!

De finalisten van de Instagramcontest Griekenland 2018 zijn bekend. Werk jij in de reisbranche dan kun jij nu bepalen welke collega de beste, meest bijzondere en creatiefste Griekenland-Instagrammer is.  

Na de zomervakantie ging Travelution in samenwerking met het Grieks Verkeersbureau van start met de zoektocht naar de leukste Griekenland ‘verhalen’ gespost door reisprofessionals op Instagram. Velen maakten Griekenlandhighlights aan op hun profiel waaruit de jury 5 finalisten selecteerde die elk een mooi  'Instragram' fotoverslag maakten van hun reizen door Griekenland.

Finalisten
Laura Vlaanderen (Vakantie Discounter) deelde foto’s van de onder Nederlandse vakantiegangers populaire eilanden Santorini, Kos en Kreta. Ester van Mourik (VakantieXperts) bracht Zakynthos, Kreta, Rhodos en Lindos op creatieve wijze in beeld. Maaike Schuurman (Gorcums Reisburo) deelde niet alleen foto’s, maar ook korte video’s met persoonlijke tips, van Kefalos en Kos. Lisette den Boef deed verslag van haar rondreis over Mykonos, Paros, Naxos en Santorini. En Carina Doesburg (Personal Touch Travel) bezocht Corfu en Kefalonia. Een overzicht van de Instagram stories van de kansmakende finalisten, vind je op deze pagina. Ook  kun je het  Facebook-album ‘Instagramcontest 2018’ bekijken.

Breng vóór 17 december 2018 jouw stem uit! 
Hoe kun je stemmen?  Bekijk hieronder alle finalisten, maak onderaan jouw keuze bekend door op de naam van de winnaar te  klikken en verstuur het formulier.  De 3 deelnemers met de meeste likes op Facebook, het beste juryrapport en de meeste stemmen via dit stemformulier reizen in 2019 af naar een Griekse bestemming naar keuze! De uitreiking zal plaatsvinden op de vakdag van de Vakantiebeurs 2019 en wordt in janauri bekend gemaakt in Travelution.

 

Bekijk hieronder de winnende selecties en maak onderaan jouw keuze