Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Edward Suares, LionsDive Beach Resort

"Bij LionsDive zijn we het duurzaamheidsbeleid continu aan het verbeteren"

 

LionsDive Beach Resort is al jarenlang razend populair onder Nederlanders. Afgelopen jaar is het aantal bezoeken vanuit Nederland opnieuw gestegen. Edward Suares, general manager sinds juni 2017, wil gasten de komende jaren verrassen met allerlei vernieuwingen aan het hotel. Van renovaties tot aan nieuwe initiatieven zoals Sunday Market.

Laatste ontwikkelingen 
“LionsDive blijft innoveren om de standaard van het resort te continueren. Zo werden de hotelkamers en suites afgelopen jaar gerenoveerd en de faciliteiten zijn uitgebreid. De badkamers worden nog vernieuwd en daarbij zal een regendouche niet ontbreken. Het team van LionsDive is ook druk bezig met de styling van de kamers. Er komen bijvoorbeeld canvassen te hangen van foto’s die in onze tropische tuin gemaakt zijn.”

“Tevens zullen we dit jaar de lobby aanpakken; gasten voelen zich al fijn als ze aankomen in ons hotel, maar we willen echt een wow-factor creëren bij binnenkomst. LionsDive wil ook de gezonde lifestyle meer voortzetten in het hotel. Wij merken dat bezoekers vaker vegetarische opties op de menukaarten willen zien staan en ze willen sportlessen zoals yoga kunnen volgen. Door hier in 2018 meer aandacht aan te besteden, is er voor ieder wat wils. Tot slot zullen er meer evenementen voor zowel gasten als de lokale bevolking georganiseerd worden. De bekende nieuwjaarsparty bij Hemingway Beach Bar & Restaurant zal komend jaar weer uitgebreid gevierd worden.”

Modern maar authentiek
“Hoewel wij continu innoveren en trends volgen, zal LionsDive de authentieke, Caribische en warme sfeer behouden. LionsDive is dé plek om te ontspannen, onder de palmen met een uitzicht over de azuurblauwe Caribische Zee. Ook is het een plek met veel (sportieve) activiteiten. Zo zijn de looproutes van voormalig directrice Katja Vogels nog altijd te volgen. Met deze looproutes kunnen hardlopers een off-road route volgen in de zoutpannen achter het hotel. Gasten zijn van harte welkom om daarbij aan te sluiten. Tijdens deze tochten leren we onze hotelgasten goed kennen en ontstaat er een leuk en ontspannen contact.”

Duurzaamheid
“Bij LionsDive zijn we het duurzaamheidsbeleid continu aan het verbeteren. Niet zo lang geleden zijn wij begonnen met het project Greenkidz, waarbij kinderen op school leuke en creatieve lessen krijgen over duurzaamheid en het belang van een schoon eiland. Het is voor kinderen erg belangrijk dat het leuk blijft! Daarom zorgen we dat alle cadeautjes voor onze gasten die overblijven, vaak naar de kinderen gaan. Daarnaast zorgen we voor energiezuinige airco’s, wordt er afvalwater gebruikt voor de planten en hebben we boilers op zonne-energie.”

Sunday market
“Wij zijn op dit moment bezig met het opstarten van een Sunday Market, een marktje op de laatste zondag van de maand met handgemaakte items en lekker eten. Reisadviseurs kunnen ons op social media volgen voor meer informatie over initiatieven zoals deze en voor de laatste updates.”