Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Fred van Eijk, Travel Counsellors

"Ik kijk ernaar uit om weer in Nederland te zijn!"

 

Fred van Eijk, oprichter van Travel Counsellors Nederland en België, vertrok een jaar geleden naar Australië om daar tijdelijk de leiding van het kantoor in Melbourne op zich te nemen en op zoek te gaan naar een geschikte opvolger. Begin mei komt hij definitief terug naar Nederland om zich als Managing Director te richten op de groei van de Nederlandse en Belgische ondernemingen en tevens meer verantwoordelijkheden op zich te nemen met betrekking tot de verdere internationale groei van Travel Counsellors wereldwijd.

Aan Travelution vertelt hij het volgende over zijn tijd in Melbourne: “Het was een mooie ervaring en ik heb bijzondere plaatsen gezien, van Byron Bay, de Blue Mountains bij Sydney, Cairns en Noosa tot aan de Outback. Ik ben met open armen door de Australiërs ontvangen en heb er bovendien veel geleerd. Waanzinnig om te zien hoe hetzelfde concept aan de andere kant van de wereld ook werkt. Mijn belangrijkste taak was om een nieuwe Managing Director te vinden voor Travel Counsellors Australië en dat is gelukt. Kaylene Shuttlewood heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reisindustrie waaronder meest recent als Managing Director van Travelport Australië, Nieuw Zeeland en de Pacifische eilanden. Kaylene is een fantastische en inspirerende vrouw met een indrukwekkende achtergrond, goed netwerk, internationale ervaring en ze is een zeer bekende en gerespecteerde persoonlijkheid in de Australische reiswereld. Een aanwinst voor de Travel Counsellors organisatie.”

Van Eijk kijkt er naar uit om zich weer te richten op de groei van de Nederlandse en Belgische ondernemingen: “Nog zes weken en dan ben ik weer terug. Ik kijk er weer naar uit! Ook ben ik trots op wat het team in Nederland in de tussentijd heeft neergezet. Zij hebben bewezen de dagelijkse leiding over te kunnen nemen, en hierdoor heb ik meer ruimte om mij op internationale projecten te richten.”