Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Lieke van der Steen, HolidayTaxis

“We zitten praktisch over de hele wereld”

 

HolidayTaxis biedt transferopties aan in meer dan 21.000 bestemmingen in meer dan 130 landen ter wereld. Van budgetshuttles tot limousines en watertaxi’s. Lieke van der Steen, Business Development Manager Benelux, geeft de laatste updates.

Jullie product wordt veel ingeboekt door reisagenten. Is iedere reisagent in Nederland bekend met jullie product?

“We werken samen met de grootste ketens, zoals de D-rt Groep, The Travel Club, Travel Counsellors en meer. Hierdoor zijn we bij de meeste reisagenten een bekende speler. De vraag naar transfers neemt bij ons eigenlijk alleen maar toe en de vragen worden ook steeds creatiever. Wij bieden transfers van budgetshuttles tot limousines en watertaxi’s dus het aanbod is vrij breed. Laatst hebben we bijvoorbeeld een aanvraag gekregen voor een roze limousine met champagne. Dat kan allemaal geregeld worden. Vooral via ZRA’s leveren we veel maatwerk.”

“We hebben altijd een b2b-focus gehad. Bij de consument zijn we niet zo bekend. We proberen zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Op transfers zitten meestal lage marges voor de reisagent en daarom bieden wij binnen de Benelux altijd 15% commissie op onze producten. Vooral omdat de commissies op pakketreizen steeds verder teruglopen, is dit erg interessant voor reisagenten.”

Hebben jullie recentelijk nieuwe bestemmingen of producten opgenomen in jullie aanbod?

“We komen momenteel vooral met een verbreding van het aanbod, omdat we eigenlijk al praktisch over de hele wereld zitten. Nieuw is de optie om een privéchauffeur te boeken, een optie die vooral interessant is voor businessreizigers. Ook bieden we steeds meer transfers in combinatie met een citytour. Dit is bijvoorbeeld leuk voor cruisereizigers die vroeg in de ochtend in een stad zoals New York aankomen met hun koffers en pas laat in de avond naar huis vliegen. Deze reizigers worden dan opgehaald, de bagage gaat achterin en zij genieten nog zonder zorgen van citytour New York. Bovendien verzorgen we ook steeds vaker transfers tussen accommodaties en dagexcursies. Deze worden al met regelmaat geboekt bij aanvragen op maat en zijn nog niet online te boeken, maar dit willen we wel gaan realiseren.”

Lees het volledige interview in de aankomende oktobereditie van Travelution