Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Deel  

Malin Skog, Melia Paradisus

"De Nederlandse markt groeit sterk!"

 

De internationale hotelketen Melia heeft wereldwijd 369 hotels in meer dan 41 landen. Tijdens een bezoek dat Travelution aan Playa del Carmen bracht, verbleven wij in de resorts Paradisus La Esmeralda en Paradisus La Perla. Beide resorts bieden een een luxe all inclusive. Travelution sprak er met Malin Skog, Guest Experience Director.

“Ons Paradisus-resort in Playa del Carmen biedt twee verschillende concepten. Paradisus La Perla is een adult-only hotel en Paradisus La Esmeralda is een resort voor iedereen, inclusief gezinnen met kinderen. De beide resorts zijn met elkaar verbonden door de ‘El Zocalo’, een gemeenschappelijke ruimte met 14 restaurants en 16 bars.”

Paradisus La Esmeralda
“Familieresort La Esmeralda heeft sinds kort een nieuw waterpark voor het hele gezin, inclusief glijbanen en een pierenbadje voor de kleintjes. Daarbij is er een kidsclub voor kinderen van 1 tot 12 jaar die dagelijks geopend is van 9.00 tot 22.00. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals kooklessen, fitnesslessen en poolparty’s. Gezinnen genieten verder van de uitstekende butlerservice, een privé check in/out-lounge, toegang tot de privéstranden en zwembaden.”

Paradisus La Perla
“Niet alleen koppels, maar alle volwassenen die op zoek zijn naar een plek om tot rust te komen en lekker te eten zijn bij Paradisus La Perla aan het juiste adres. Het exclusieve 5 Diamond AAA Award Restaurant van chefkok Martin Berasetegui staat garant voor een unieke gastronomische avond. Verder biedt het resort mogelijkheden voor privé butlerservice, kamers met privézwembad en swim-up suites.”

Playa del Carmen
De resorts zijn gevestigd aan Playa de Carmen aan de Rivièra Maya, op slechts 45 minuten rijden van de internationale luchthaven Cancún. De resorts liggen aan het water en worden omringd door beschermde mangroven.  Archeologische highlights zoals Tulum, Chichén Itzá en Cobá liggen op circa 65 kilometer.”