Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

Suzanne Al, Sunny Cars

"2017 was ons beste jaar ooit!"

 

Autohuurder Sunny Cars was tijdens de Vakdagen van de Vakantiebeurs hoofdsponsor van de nieuwe businesslounge. Marketing Manager Suzanne Al vertelt over de businesslounge, het succesvolle 2017 en de verwachtingen voor komend jaar. 

Hoe is het afgelopen jaar van Sunny Cars verlopen?
"2017 was het beste jaar ooit voor Sunny Cars. En dat is niet voor het eerst, we zien al jaren een stijging. In 2017 groeide de omzet van de Sunny Cars Group (naast Nederland en België ook Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) met 20% en realiseerden we 770.000 boekingen met de hele groep. Het waren vooral de geijkte bestemmingen die goede resultaten boekten: Spanje, Portugal en Griekenland. 

Verwachten jullie deze stijging door te zetten in 2018?
"Jazeker. Ons boekjaar start in november en de eerste maanden hebben we alweer goede resultaten geboekt. We verwachten dat de groei zich blijft voorzetten en 2018 wederom ons beste jaar ooit wordt! We hebben de groei vooral te danken aan onze trouwe klanten. Zowel B2B als B2C blijven onze klanten vaak bij ons boeken, zodra ze een keer met ons kennisgemaakt hebben. Vooral onze all-inclusive-formule draagt daar aan bij. Bij Sunny Cars wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld, waar je bij andere aanbieders vaak zelf scherp moet zijn of je wel voor alles getekend hebt. Als je schade rijdt ben je, tenzij je dronken achter het stuur hebt gezeten, bij Sunny Cars gewoon ingedekt.

Jullie zijn hoofdsponsor van de businesslounge. Wat houdt deze lounge in?
"De businesslounge is een iniatief van de Vakantiebeurs om exposanten die alleen op de vakdagen van de Vakantiebeurs aanwezig willen zijn een plekje te bieden. In deze ruimte staan allerlei partijen, van bestemmingen tot airlines, die zich wel graag presenteren aan de branche, maar er minder gebaat bij zijn om ook voor consumenten op de beurs te staan. Na woensdag is deze ruimte dus niet meer toegankelijk. Omdat wij de lounge sponsoren is deze volledig in Sunny Cars-kleuren en we bieden aanwezigen gratis koffie van een barrista en verse smoothies. Helemaal volgens het 'pay with a smile'-model!"