Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

1 juni 2017
Hertz, Dollar en Thrifty introductie in Sri Lanka

 

Hertz Global Holdings, Inc. heeft bekend gemaakt dat Hertz, Dollar en Thrifty nu ook open zijn in Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka na het tekenen van een multibrand samenwerkingsovereenkomst met de lokale franchise partner Andrew The Car Rental Company (Pvt) Ltd. Klanten kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan auto’s naast het autoverhuurmerk. Daarnaast is Hertz chauffeur drive service beschikbaar.

Michel Taride, Group President, Hertz International, zei: “Het is een groot genoegen Andrew The Car Rental Company te verwelkomen bij de Hertz Corporation als multibrand franchisee in Sri Lanka. Andrews lokale expertise en geweldige klantenservice zal het succes van de merken in het land verder helpen waar toerisme snel toeneemt. Wij gaan verder met het versterken van Hertz, Dollar en Thrifty in Azië door internationale reizigers en de lokale bevolking een hoge kwaliteit autohuur aan te bieden wat ook past bij de verschillende uitgavenpatronen en behoeften.”

Mahen Kariyawasan, Managing Director, Hertz, Dollar en Thrifty Sri Lanka, zei: "Wij zijn volledig gecommitteerd om hoge kwaliteit service te leveren aan de verschillende klantsegmenten en de hoge wereldwijde standaarden te leveren waar de merken ook om bekend staan.

“Wij hebben de intentie om in begin 2018 de internationale luchthaven Colombo verder uit te breiden en een andere vestiging in het centrum openen,” verteld meneer Kariyawasan verder. “Wij hebben er vertrouwen in dat deze nieuwe overeenkomst heel goed is voor onze klanten en medewerkers, zeker omdat het toerisme sterk toeneemt, expat locaties groeien en er steeds meer internationaal wordt geïnvesteerd.”

Sri Lanka biedt autohuurmogelijkheden voor korte termijn, lange termijn en chauffeur drive alsmede een ruim assortiment aan gloednieuwe voertuigen, inclusief compact, station wagons, luxe auto’s, SUV’s en minibusjes. Het wagenpark is geschikt voor klanten die willen reizen met comfort en stijl. Thrifty biedt voertuigen die geschikt zijn voor avonturiers en Dollar biedt opties aan die veel gemak bieden. De Hertz chauffeur service wordt verleend door een aantal hoog opgeleide en professionele Engelssprekende chauffeurs.

Alle internationale klanten die bij Hertz in Sri Lanka een auto huren, ontvangen een gratis SIM kaart en een welkomstgeschenk en wat voordeelbonnen voor de grote winkelcentra zolang de voorraad strekt.

Om de introductie van Hertz, Dollar en Thrifty in Sri Lanka te vieren wordt er gedoneerd aan het weeshuis voor meisjes “Sinha Salsewana”.