Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

25 mei 2017
15e editie SMART op St. Maarten

 


De grootste vakbeurs van het noordoosten van het Caribisch gebied, St. Maarten/Saint Martin Annual Regional Tradeshow (SMART), vindt dit jaar van 14 t/m 16 juni voor de 15e keer plaats op St. Maarten. De beurs biedt tour operators, reisagenten, reismedia en evenementenorganisatoren de kans kennis te maken met hotels, DMCs en toeristische organisaties van het Caribisch gebied.

De toonaangevende travel trade beurs van het noordoosten van de Caribbean trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Naast St. Maarten zijn ook andere eilanden zoals Saba, Anguilla, Antigua, Barbados, St. Barths en de Britse Maagdeneilanden vertegenwoordigd op SMART. De beurs, welke dit jaar plaats vindt in het Westin Dawn Beach Resort & Spa, biedt spelers in de toeristische sector de gelegenheid hun product te presenteren aan een internationaal publiek.

Interactieve workshops
De ambitie van de organisatie is om de 15e editie van het evenement succesvoller te maken dan de afgelopen edities. SMART organiseert dit jaar een aantal interactieve workshops om bezoekers de mogelijkheid te geven kennis op te doen over verschillende disciplines en trends in het vakgebied. De workshops worden onder andere gegeven door Mastercard, Expedia, Caribbean Hotel and Tourism Association (CHTA) en Google 360.

Nederland en België vertegenwoordigd
Op uitnodiging van St. Maarten Tourist Bureau zijn 25 Nederlandse en Belgische reisagenten aanwezig op SMART. De vakbeurs is onderdeel van een uitgebreide studiereis waar de reisagenten de gelegenheid krijgen het eiland beter te leren kennen.