Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

22 mei 2019
5 nieuwe Chinese bestemmingen voor Finnair

 


Finnair heeft vijf Chinese bestemmingen toegevoegd aan zijn netwerk na een nieuwe codeshare-overeenkomst met China Southern. De nieuwe codeshare-deal begint op 1 juni 2019 en omvat de Finnair-route tussen Helsinki en Guangzhou.

Routes
Finnair-klanten kunnen met China Southern vanaf Guangzhou naar Changsha, Hangzhou, Sanya, Wenzhou en Xiamen vliegen. De drie bestaande Finnair-bestemmingen in China kunnen vanuit Guangzhou worden vanaf nu ook gevlogen onder de codeshare-overeenkomst, waaronder Chongqing, Nanjing en Xian.

Tegelijkertijd wordt de CZ-code van China Southern toegevoegd aan Finnair-vluchten vanuit Helsinki naar verschillende populaire bestemmingen in Europa; Amsterdam, Billund, Kopenhagen, Goteborg, Londen Heathrow, Parijs, Riga en Stockholm. De nieuwe codeshare-vluchten kunnen vanaf 21 mei 2019 worden geboekt.

Samenwerking
Christian Lesjak, Senior Vice President van Finnair, Network and Resource Management, is enthousiast over deze eerste stap in de samenwerking met China Southern. Met deze codeshare komen er nieuwe bestemmingen in China voor Finnair klanten op de route Helsinki-Guangzhou, die het hele jaar door geopereerd zal worden.

WU Guoxiang, China Southern Senior Vice President International and Corporate Relations, is optimistisch: "We zijn zeer vereerd om het partnerschap met Finnair, een van 's werelds toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, op te zetten met een uitgebreid netwerk en een hoog serviceniveau. Door samenwerking zullen we ons netwerk verder uitbreiden naar de Scandinavische markt.”

Efficiënte transfers
Finnair verhuisde onlangs naar de nieuwe Terminal 2 in Guangzhou. Terminal 2 is speciaal ontworpen voor een soepeler en efficiënter transfer voor passagiers. De overstap naar de nieuwe terminal ondersteunt de nieuwe codeshare-overeenkomst tussen Finnair en China Southern, die uitgebreide binnenlandse verbindingen vanaf Guangzhou biedt.