Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

2 december 2019
Agentenaanbieding Kempinski resort op Dominica

 


Tussen Guadeloupe en Martinique ligt het weelderige, ongerepte eiland Dominica. Deze verborgen parel van de Caraïben is vrij van massatoerisme en is een echte droom voor eco-avonturiers en voor wie even aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen. Kempinski koos voor deze locatie om een nieuw resort te bouwen in respect voor de natuur en lokale cultuur. Cabrits Resort & Spa Kempinski opende dit najaar nog haar deuren.

​Cabrits Resort & Spa Kempinski
​Het nieuwste vijfsterrenresort van Dominica ligt genesteld in Douglas Bay aan de noordwestkant van het eiland. Het resort koppelt de Caribische gastvrijheid aan de tijdloze Europese elegantie van Kempinski. Cabrits Resort & Spa Kempinski. Alle 151 luxueuze kamers en suites van Cabrits Resort & Spa Kempinski bieden uitzicht op de bergen of de oceaan. Of je nu verblijft in de superior kamers of de ruime suites en villa’s, elk interieur is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van het eiland. Het rustgevend palet van kustkleuren en natuurlijke, houten accenten brengen de prachtige omgeving naar binnen. Dankzij 1700m² aan spafaciliteiten en vier buitenzwembaden omringd door regenwoudbomen, komt elke hotelgast helemaal tot rust.

Dominica
Het Caraïbische eiland biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan fauna en flora en is de thuishaven van enkele zeldzame planten, dieren en vogelsoorten. Met drie nationale parken, twee bosreservaten en het Syndicate Parrot Reserve wordt Dominica beschermd door een uitgebreid natuurparksysteem. Avonturiers kunnen via talloze wandelpaden de prachtige omgeving bewonderen, terwijl natuurliefhebbers dieren kunnen observeren in hun natuurlijke habitat. Verder is het op Dominica genieten van het op een na grootste kokende meer ter wereld, 365 rivieren, watervallen en adembenemende stranden, variërend van parelwit tot vulkanisch zwart. De ruime kustlijnen en koraalriffen zijn de perfecte locatie voor duiken of snorkelen. 

Reisagentenaanbieding
Reisagenten kunnen dit gloednieuwe resort en alles wat het gasten te bieden heeft zelf ontdekken voor een speciaal agententarief van USD 100 per nacht per kamer, inclusief ontbijt. Ook ontvangen reisagenten 20% korting op spa-arrangementen bij een verblijf van minimaal 4 nachten. Ga voor meer informatie, de voorwaarden of voor het aanvragen van de agentenaanbieding naar www.etraveltraining.nl, kies jouw e-learningplatform en klik op de button ‘Reizen & Prijzen’ > ‘Agentenvoordeel’. Ben je nog geen lid? Voor slechts 10 euro per jaar heb je toegang tot duizenden euro's korting. Klip op de button ‘Abonneer nu’, vul jouw gegevens in en krijg voor nog geen euro per maand toegang tot een compleet overzicht van reisagentenaanbiedingen die op dit moment in de markt voorhanden zijn.