Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

13 maart 2018
Airtrade aangesloten bij SGRZ

 


Met ingang van 12 februari 2018 heeft Airtrade zich aangesloten bij SGRZ: het garantiefonds voor de B2B- en de zakenreismarkt. B2B-reisspecialist Airtrade was al geruime tijd SGR-lid, maar na de lancering van zakenreismerk SME-Travel™ in september 2017 en het boekingsplatform HotelFinder™ in december 2017 is de uitbreiding een logische vervolgstap.

Belangrijke redenen voor Airtrade om zich aan te sluiten bij SGRZ zijn:

  • De komende wijzigingen in de garantiestructuur van SGR;
  • De oprichting van SGRZ ten behoeve van productdekking voor B2B-leveringen en zakelijke reisbureaus;
  • De komst van de nieuwe wet op reisovereenkomsten.

Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om hotelovernachtingen, die door reisagenten via HotelFinder™ bij Airtrade geboekt worden, onder te brengen bij SGRZ. Onze reisagenten worden daarmee gevrijwaard om aan de extra financiële verplichtingen voor hotelboekingen bij SGR te voldoen. De certificering van Airtrade door SGRZ is bevestigd onder het SGRZ-nummer 17053.

Frank Wester, CFO Airtrade: ”Voor onze klanten is het van belang dat we anticiperen op de veranderingen in de reismarkt en hen ook direct te ontzorgen. De certificering door SGRZ draagt bij aan de verbetering van ons servicepakket. SME-Travel™ is nu één van de eerste zakenreisbureaus in de Benelux-markt met deze certificering, waarmee het merk zich duidelijk onderscheidt van andere zakenreisspelers.”