Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

6 december 2017
Airtrade breidt uit naar BelgiŽ

 

Airtrade Holland BV, aanbieder van travel technology en travel fulfilment services, breidt haar activiteiten uit naar België en heeft een eerste vestiging geopend aan de Posthoflei in Antwerpen. 

Airtrade Holland is in oktober 2017 door de International Air Transport Association (IATA) geaccrediteerd voor de Belgische markt. De uitbreidingsplannen naar België speelden al een tijd maar kregen concreet vorm in 2016. Groeiende interesse voor het bedrijf vanuit België heeft ertoe geleid dat Airtrade een brede verkenning startte naar een strategische uitbreiding. 

Belgische markt
Frank Wester, CFO Airtrade, ziet potentie in de voor Airtrade nieuwe markt: “De uitbreiding naar België is voor Airtrade een natuurlijke beweging. We komen daarmee tegemoet aan de wens van bestaande klanten voor tarieven uit de Belgische markt en Belgische reisbedrijven die gebruik willen maken van de Air Broker propositie van Airtrade, ondersteund door onze eigen schaalbare technologie, waaronder de recent gelanceerde Airtrade Hub. Sinds half september is Airtrade gevestigd in België, onder de naam Airtrade Belgium. Voor ons was het belangrijk dat er een bedrijf werd neergezet met een echt Belgische structuur. In Nederland zetten we al 27 jaar kwalitatief hoge producten en diensten in de markt maar we realiseren ons dat de Belgische markt geen één op één kopie is van de Nederlandse en passen onze marktbenadering daarop aan”, aldus Jeroen Martron, CEO Airtrade.

De volgende stap voor Airtrade Belgium is het aantrekken van een Belgische Country Manager. Deze Country Manager (van Belgische komaf) zal het Airtrade merk verder in de Belgische markt gaan zetten.