Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

6 oktober 2017
Alicante presenteert zich aan reisbranche

 


Op donderdag 5 oktober organiseerde het Spaanse Verkeersbureau in samenwerking met de Alicante City Tourist Board een workshop Alicante. Het toerismebureau van de stad en 8 hoteliers kwamen naar Amsterdam om reisprofessionals bij te praten over Alicante. De avond werd afgesloten met een diner van lokale producten, waaronder paella met rijst uit Alicante en wijn uit de regio.

Zo’n 40 Nederlandse reisprofessionals, een mix van reisagenten, touroperators en pers, waren aanwezig. Speciaal voor de workshop was ook de Counsellor for Tourism Ms. Eva Montesinos aanwezig in Level Eleven. Zij bedankte de aanwezigen voor hun komst en heette ze van harte welkom om Alicante te bezoeken. Marina Campello Herrero van de Alicante City Tourist Board presenteerde de stad aan de vakmensen en vertelt wat Alicante uniek maakt. “Alicante is de perfecte combinatie van een stad en strand. Nog geen 5 km buiten het stadscentrum vind je het mooie San Juan Beach, dat gemakkelijk te bereiken is door de tramverbinding vanuit de stad. Voor veel Nederlanders is dat een pre.” De vele vluchtmogelijkheden zijn volgens Campello Herrero ideaal. “Er gaan directe vluchten naar Alicante vanaf Schiphol, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven en er zijn elke dag diverse vluchttijden waar je uit kunt kiezen. Dat maakt de keuze voor de reiziger om zijn vakantie precies naar wens in te richten heel groot.” 

Foto vlnr: Rosa Vicente (Spaans Verkeersbureau), Eva Montesinos (Counsellor for Tourism Alicante), Marina Campello Herrero (Promotion Department Alicante City Tourist Board), Agustin Grau (Managing Director Alicante City Touris Board)