Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

13 juni 2017
Alle 6 winnaars Sunny Cars studiereis naar Zuid-Afrika bekend

 

Ook dit jaar organiseert Sunny Cars een studiereis naar een populaire autohuurbestemming. Van 30 september t/m 8 oktober 2017 gaat deze naar Zuid-Afrika, waar uiteraard wordt rondgetoerd in een all-in huurauto van Sunny Cars. Zes weken lang maakten reisagenten kans op een studiereisplek door mee te doen aan weekincentives. Alle winnaars zijn nu bekend.

Anita Claus (D-Reizen Sassenheim), Wendy Wetselaar (TUI Zeist), Ankie Jansen (TravelXL Archipel), Angelo Kuijpers (Disma Reizen), Charlotte Lucassen (Uniglobe THL Travel) en Marion Zut (Zonvaart Reizen) gaan mee. Naast de te winnen plekken via de weekincentives zijn er 4 plaatsen gereserveerd voor de kwartaalwinnaars van de Smile Society: Judith Deutekom-Jongejan, Waltraud Dallinger en Tim Zegveld zijn als allerbeste verkopers ook zeker van een plek op de studiereis in september. De laatste Smile Society kwartaalwinnaar wordt begin augustus bekend gemaakt.

All-inclusive reisprogramma
De studiereis is all-inclusive, tot in de puntjes zorgvuldig geregeld en samengesteld – zoals je van Sunny Cars gewend bent. Je ervaart hoe het is om in alle vrijheid rond te rijden in een comfortabele huurauto. En hoe onmisbaar zo’n auto is in dit land. Reken maar dat er een inspirerend programma georganiseerd is. Er wordt gevlogen naar Johannesburg en vanaf daar rijdt de groep in huurauto´s naar Durban. Onderweg worden een aantal prachtige natuurparken bezocht. Uiteraard zijn ook de overnachtingen bijzonder.