Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

12 april 2019
Aprileditie Travelution is verschenen

 


Het aprilnummer van Travelution valt vandaag of morgen bij abonnees op de mat! Lees in deze nieuwe printeditie in een interview met schaatser Kjeld Nuis over zijn reizen over de hele wereld, zowel voor schaatskampioenschappen als privé. Kjeld is zo'n 200 dagen van huis, voornamelijk voor intensieve trainingen. Op vakantie hebben adrenalineverhogende activiteiten hebben zijn voorkeur. Zo zou hij graag nog eens een helikopterdropping doen om op eigen houtje een berg af te snowboarden.

Verder in de aprileditie een uitgebreid report over de volle culturele agenda in Vlaanderen rondom Vlaamse Meester Pieter Bruegel de Oude, een destination report Aruba en een company profile over luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines. De nieuwe Travelution is ook online te lezen. Klik hier om de online versie te lezen. 

Tampa Bay & St. Pete/Clearwater
Als bijlage bij Travelution deze maand een Exclusive over het zonnige Tampa Bay en St. Pete/Clearwater in Florida (VS). Kom alles te weten over de mooiste stranden en de culturele highlights van deze bestemmingen. Lees de Exclusive hier online.