Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

8 november 2019
AXA Partners zet in op de Nederlandse markt

 


AXA Partners, het team van AXA dat is zich richt op het creëren van innovatieve oplossingen op maat voor haar business partners, zet in op de Nederlandse markt en bouwt partnerships met Nederlandse reisorganisaties.

Sunweb
AXA Partners de reisgerelateerde verzekeringen voor een aantal grote internationale spelers voor de Nederlandse markt en vanaf winter 2019 voor Sunweb in een aantal markten waaronder Frankrijk, Denemarken en Zweden. Dankzij het moderne platform en de diensten van AXA Partners, is Sunweb in staat om sneller en adequater in te spelen op de behoefte van de hedendaagse consument. Eén van AXA Partners’ nieuwe oplossingen die binnen de reissector toegevoegde waarde creërt is PLEEZ.

PLEEZ
PLEEZ is een onlineservice die reizigers waar ook ter wereld via een app 24/7 persoonlijk assistentie biedt. Van het aanbevelen van een restaurant op basis van persoonlijke voorkeuren of het regelen van vervoer, accommodatie, cultuur tot een dagje uit. Via eenvoudige spraakopdracht of chattoegang wordt op basis van individuele voorkeuren de reiziger op velerlei gebieden persoonlijk én in naam van reisorganisaties bediend.