Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

27 juni 2018
Belangstelling voor vakantieparken wordt groter

 


De belangstelling om met het gezin naar een vakantiepark te gaan, neemt razendsnel toe. Dat constateert Voordeeluitjes.nl op basis van de toegenomen belangstelling van het aantal boekingen. Het aantal boekingen in vakantieparken in de eerste helft van dit jaar heeft het totaal aantal boekingen over 2017 al geëvenaard. 

Anne Lameijer (Manager Vakantieparken van Voordeeluitjes.nl): ‘Het grote voordeel van een vakantiepark is dat je daar vaak alles bij de hand hebt: een comfortabele verblijfsaccommodatie, een winkeltje op het park en, zeker op warme dagen, een zwembad’. ‘Daarnaast constateerden we nog een aantal trends. We merken dat de wensen van vakantiegangers steeds specifieker worden. Zo gaan mensen vaker met meerdere generaties op vakantie en zoeken ze bijvoorbeeld extra faciliteiten voor kinderen. Andere mensen zoeken juist een rustige omgeving.’, aldus Lameijer. 

Vaak goedkoper dan mensen denken
Een vakantie op een vakantiepark is vaak goedkoper dan mensen denken, stelt Lameijer. ‘Op een vakantiepark betaal je per accommodatie. Zo kan het dat je met 6 personen voor een 5-daags verblijf van voor 99 euro slechts 3,30 euro per persoon per nacht kwijt bent. Daar denken mensen vaak niet bij na.’ Bij dat bedrag zijn extraatjes als een zwembad en de sauna vaak inbegrepen.