Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

18 juli 2017
Beroemdheden in nieuwe veiligheidsvideo British Airways

 


British Airways verraste vandaag met een aantal voorproefjes van hun nieuwe veiligheidsvideo die in september wordt gelanceerd. Zeer geliefde beroemdheden uit Groot-Brittannië zoals Gordon Ramsay, Rob Brydon, Sir Ian McKellen, Rowan Atkinson en Thandie Newton spelen een rol in de video.

"Wij hopen dat onze passagiers genieten van onze nieuwe veiligheidsvideo, die we in samenwerking met Comic Relief en enkele bekende gezichten hebben gecreëerd. Je ziet het vanaf 1 september 2017 aan boord. De beroemdheden vertellen onze passagiers op humoristische wijze meer over de veiligheidsvoorzieningen en procedures in het vliegtuig.", aldus British Airways.

De Britse luchtvaartmaatschappij hoopt ook dat met behulp van de video de fondsenwerving voor 'Flying Start' wordt gestimuleerd. Flying Start is het goede doelen initiatief van British Airways en Comic Relief waarmee projecten worden bijgestaan die het welzijn van jonge kinderen en tieners over de hele wereld verbeteren. Comic Relief is in Groot Brittannië al jaren bekend door inspirerende uitdagingen die door zowel bekende als onbekende Britten worden uitgevoerd om geld op te halen voor het goede doel. 

Bekijk de trailer van de veiligheidsvideo hier.