Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

2 augustus 2017
Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba gerenoveerd

 


Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba heropende op 1 juli haar geheel gerenoveerde Tara-vleugel. Tijdens de renovatie van de zeezicht Tara-vleugel,  een gedeelte met uitzicht op Aruba's beroemde Eagle Beach, werden alle zeezichtsuites, maar ook de lounge volledig vernieuwd. De totale renovatie bedroeg zo'n 5 miljoen dollar, een gemiddelde investering van zo'n 100.000 dollar per suite en bungalow.

In alle rust genieten en het zogenoemde laidback luxury concept staan symbool voor dit  romantische hotel. Zwevende palmen, warme zon en kristalheldere azuurblauwe zee zijn binnen enkele voetstappen toegankelijk vanuit de suites en bungalow, die door de nieuwe look modern, comfortabel maar tegelijkertijd authentiek en luxe zijn.

Bij de Tara suites, penthouse suites en bungalows zijn de strakke lijnen, rustgevende stoffen en een verfijnd kleurenpalet direct zichtbaar. Verschillende wittinten, dromerig beige met rijk bruin meubilair en hier en daar een oranje touch,  geven de suites en bungalows een verfijnd en luxueuze afwerking. Elke nieuwe Tara en bungalow suite heeft een bar en de penthouse suites beschikken  over een volledige keuken. De badkamers zijn compleet gerenoveerd, ultramodern onder andere door  de nieuwe spiegels met ingebouwde televisie. Tapijten en kunstwerken zorgen voor het authentieke Aruba-gevoel.

Neo-pop
De suites en bungalows zijn versierd door neo-pop schilderijen van de internationaal erkende lokale kunstenares Elisa Lejuez. In 2014 kocht Bucuti de Zen-collectie van de kunstenares die reeds in de Bucuti Wing-kamers te zien is. De collectie van Lejuez wordt gekenmerkt door kleurrijke en rijke gevormde schilderijen.

Bucuti, benoemd door Green Globe als één van de duurzaamste hotel/resorts in de wereld, heeft een 30-jarige geschiedenis op gebied van duurzaamheid.  Er is alleen gewerkt met milieuvriendelijke materialen. Alle materialen, waaronder verf en het nieuwe hoogwaardige meubilair is in lijn met de LEED certificeringen.  Bucuti is één van de weinige LEED Silver-gecertificeerde resorts in het hele Caribisch gebied.  Daarnaast is er een nieuw VRF-systeem met airconditioning, uitgerust met de nieuwste technologie op de markt. Niet alleen duurzaam maar het zorgt er tevens voor dat de gasten van de uitstekende luchtkwaliteit kunnen genieten.

Het managementteam van het boutique resort staat bekend om de persoonlijke service en het luisterend oor naar de wensen en behoeften van haar gasten. De renovaties van de Tara-vleugel is een voorbeeld hoe het resort de wensen en behoeften van haar gasten implementeert.

"We vernieuwen ver voordat slijtage begint te verschijnen omdat we geloven dat gasten van Bucuti & Tara Beach Resort de beste ervaring moeten krijgen wanneer ze hun vakantie doorbrengen," aldus Ewald Biemans, eigenaar en CEO van Bucuti & Tara Beach Resort. "De renovatie van de Tara-vleugel weerspiegelt onze inzet naar onze gasten, de romantiek, wellness en duurzaamheid.”

Meer informatie: Bucuti.com