Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

11 januari 2019
Buro Scanbrit neemt Motoerit Motorreizen over

 


Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit neemt per direct de activiteiten van Motoerit Motorreizen over. Dat betekent dat de groepsreizen die nu uitstaan naar Engeland, Schotland en Noorwegen worden overgenomen en ook de verkoop van de reizen zal door Buro Scanbrit worden verzorgd.

Motoerit Motorreizen biedt al jaren compleet verzorgde motorreizen naar de mooiste plaatsen van Noordwest Europa. Sander Geleedst Marketing Manager van Buro Scanbrit: “Door onze jarenlange reiservaring in Noordwest- Europa sluiten de motorreizen van Motoerit goed aan op het aanbod van Buro Scanbrit. Voor de uitvoering van enkele groepsreizen werkte Motoerit op de achtergrond al samen met Buro Scanbrit. De overname is daarom een logische volgende stap en een mooie aanvulling op onze bestaande activiteiten.”

Tegelijkertijd profiteren de boekers van een motorreis van de know-how en dienstverlening van Buro Scanbrit en vallen ook onder de garantieregelingen welke Buro Scanbrit hanteert.

Naast de groepsreizen is het ook mogelijk om een individuele reis op maat samen te stellen naar Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië en IJsland.