Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

27 november 2017
Corendon start met vakanties SardiniŽ

 


Corendon start vandaag met de verkoop van vakanties naar het charmante Italiaanse eiland Sardinië. Corendon Dutch Airlines vliegt in 2018 van half april tot eind oktober drie keer per week vanaf Schiphol en één keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport in circa 2,5 uur naar luchthaven Alghero in het noordwesten van het eiland. Op Sardinië, in het stadje Castelsardo, biedt Corendon een viertal viersterren accommodaties aan. Sardinië is het tweede Italiaanse eiland dat de reisorganisatie aanbiedt. Sinds zomer 2017 is het ook mogelijk om met Corendon op vakantie naar Sicilië te gaan.

Castelsardo
Naast mooie stranden en een heerlijk klimaat biedt Sardinië de vakantieganger ook een prachtige natuur, ruige berglandschappen, historische stadjes en natuurlijk de Italiaanse keuken. De hotels van Corendon liggen in het karakteristieke Italiaanse badplaatsje Castelsardo, gelegen onder een grote rots aan de noordkust van Sardinië. Het dorp bestaat uit smalle straten, een oud kasteel, vele kleurrijke huisjes, boetieks en tientallen restaurantjes. In de directe omgeving zijn prachtige zandstranden te vinden met kristalhelder water. Castelsardo is een uitstekende uitvalsbasis om Sardinië te ontdekken. De stad Alghero, ook wel ‘Klein Barcelona’ genoemd vanwege het Catalaanse tintje, ligt op een uurtje rijden. Op ruim anderhalf uur rijden ligt de levendige stad Olbia en de populaire kuststrook Costa Smeralda. Corendon biedt alle accommodaties exclusief aan op de Nederlandse markt.

Sardinë & Sicilië
Sardinië is het tweede Italiaanse eiland dat Corendon aanbiedt. Sinds zomer 2017 vliegt Corendon op de luchthavens Trapani en Catania in Sicilië en biedt het een diversiteit aan scherp geprijsde hotels in zowel het noordwesten als aan de oostkant van het eiland. Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Met de toevoeging van Sardinië bieden we een sterk product aan in Italië. Sardinië en Sicilië zijn twee verschillende eilanden, maar hebben beide die typische Italiaanse charme. Op Sardinië hebben we ervoor gekozen om een vrij onbekende badplaats aan te bieden. Corendon is dan ook de enige luchtvaartmaatschappij die vanuit Amsterdam en Maastricht naar Alghero vliegt”.