Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

2 augustus 2017
Den Haag introduceert nieuwe online tool

 


Den Haag heeft een nieuwe manier geïntroduceerd om haar bezoekers te stad te laten ontdekken. Met een online tool kun je met je mobiel door de stad navigeren en de belangrijkste (verborgen) highlights bezoeken. 

De nieuwe gratis online wandelroutes van Den Haag nemen je mee langs zowel de verborgen hotspots als bekende highlights in Den Haag: van stranden tot winkelstraten en van restaurants tot paleizen. Iedere route heeft z'n eigen thema met zorgvuldig gekozen bezienswaardigheden. Met je mobiel in de hand navigeer je moeiteloos als een echte local door de stad. Zonder gids, en je hoeft er niet eens een app voor te downloaden: de Haagse routes zijn gratis te raadplegen via denhaag.com. Elke maand wordt er een nieuwe Haagse route gelanceerd, dus houd deze pagina goed in de gaten!

De routes zijn speciaal ontworpen voor de smartphone. Op basis van gps leiden de routes je door de stad. Er zijn meerdere taalversies: Nederlands, Engels, Frans en Duits. De bezoeker die voor de écht Haagse ervaring gaat, kan ook de optie 'leis innut Haags' selecteren en zich in het Haags dialect laten rondleiden. Bondige wetenswaardigheden per locatie of evenement leiden naar uitgebreide informatie op denhaag.com. De Haagse routes zijn voorzien van nauwkeurige aanwijzingen zodat je zeker langs de leukste plekken loopt.