Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

27 oktober 2017
Deze winter nieuwe bestemmingen vanaf Schiphol

 

Op zondag 29 oktober gaat de nieuwe winterdienstregeling op Schiphol van start. Met vier nieuwe bestemmingen en vier nieuwe routes breidt Schiphol het uitgebreide en frequente netwerk van bestemmingen verder uit. Hiermee houdt de luchthaven de grote directe connectiviteit vast. De winterdienstregeling loopt tot en met zaterdag 24 maart 2018.

Bengaluru

Deze winter voegt de Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways een vierde route toe aan het netwerk op Schiphol. Nieuw is de rechtstreekse dagelijkse verbinding met Bengaluru, de op twee na grootste stad van India. Vorig jaar was Jet Airways een nieuwkomer op Schiphol met nieuwe routes naar Mumbai, New Delhi en Toronto. Bengaluru, ook wel Bangalore genoemd, ligt in het zuiden van India en is een centrum voor IT ontwikkelingen. Verder ligt de miljoenenstad ook in een toeristisch aantrekkelijk gebied.

San José en Mauritius
KLM start nieuwe routes naar het mooie eiland Mauritius ten oosten van Afrika en naar Costa Rica in Midden-Amerika. Zakenreizigers en vakantievierders kunnen kiezen uit drie vluchten per week naar Mauritius. San José, de hoofdstad van Costa Rica, is voor KLM een nieuwe bestemming die twee keer per week wordt aangevlogen.

Sharm el Sheikh
TUI fly vliegt weer op Sharm el Sheikh in Egypte. Eind 2015 werd deze route gestaakt, de luchtvaartmaatschappij voegt de vakantiebestemming nu weer aan haar netwerk toe.

Mumbai
India heeft veel potentie voor handel en toerisme, want ook KLM voegt een nieuwe route toe. Vanaf de winter vliegt KLM drie keer per week naar Mumbai, de grootste stad van India, gelegen aan de westkust. De Indiase hoofdstad New Delhi is al langer onderdeel van het KLM routenetwerk.

Praia
TUI fly kiest deze winter voor een verbinding naar Praia, de hoofdstad van de Kaapverdische eilanden.

Boa Vista
Transavia vliegt deze winter eveneens naar Kaapverdië, met een verbinding naar Boa Vista, het derde grootste eiland.

Tijdelijke vluchten
Deze winter wordt ook een drietal nieuwe bestemmingen voor een korte periode toegevoegd. Delta Air Lines vliegt in januari een aantal keren naar Las Vegas en in maart een aantal keren naar Austin (Texas), Transavia voert een serie vluchten uit naar Kiruna in Zweden.


Continuering van de zomer
Diverse bestemmingen werden vorig jaar winter niet gevlogen, maar worden vanuit de zomerdienstregeling gecontinueerd en vliegen nu year round.