Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

4 augustus 2017
Nieuwe film 'Germany at night'

 


In het donker zien alledaagse locaties er plots magisch uit. De nieuwe wereld die dat oplevert heeft het Verkeersbureau Duitsland zodanig geïnspireerd dat ze een complete film hebben geweid aan Duitsland in de nacht.

In de film komen zowel stedelijke als natuurlijke hoogtepunten voorbij, veelal badend in maanlicht. Hiermee wil Duitsland toeristen stimuleren om highlights van het land eens op een ander tijdstip dan gebruikelijk te bezichtigen. Zo organiseert Germany's Nature and Biodiversity Conservation Union (NABU) in augustus vleermuizen-tochten met gids. Of doe een ontdekkingstocht naar de nachtdieren van de Magdeburg Zoo, die hiervoor in de avonduren speciaal verlicht is om een exotische sfeer te creëren. 

Steden in de nacht
Maar niet alleen in de natuur is het verschil tussen dag en nacht groot. Ook de Duitse steden zie je in een totaal ander licht als de zon eenmaal onder is en er is in de avonduren nog genoeg te beleven. Zo zijn er veel Duitse steden die nachtmarkten en nachttours organiseren. En na een informatieve nachttour (in Berlijn bijvoorbeeld in een paardenkoets) duik je zo het bruisende nachtleven in. 

De video van Duitsland bij nacht is te bekijken op: www.germany.travel/en/news/the-magic-of-germany-at-night-233795.html