Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

14 november 2017
Edward Suares voorzitter CHATA

 


Edward Suares is verkozen tot nieuwe voorzitter van de Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA). De general manager van Lions Dive Beach Resort neemt een nieuwe rol en verantwoordelijkheid op zich als interim voorzitter, tot in 2018 de officiële verkiezingen voor de Board worden gehouden. De afgelopen maanden heeft vice-voorzitter, Omar v/d Dijs waargenomen als voorzitter van CHATA.

CHATA representeert alle particuliere partijen in de toerisme sector op Curaçao en de belangrijkste missie van de associatie is het bevorderen van een levendig en duurzaam toerisme-aanbod op het eiland. CHATA heeft momenteel zo'n 200 leden, waaronder hotels, airlines, autoverhuurbedrijven, restaurants, tour operators en attracties. 

Edward Suares: "Ik begin deze verantwoordelijkheid in een moeilijke tijd voor de toerisme-industrie van Curaçao. Het zal geen makkelijke taak zijn, maar ik ben er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan. Toerisme groei staat op de agenda van alle leden en daar ga ik me op focussen. Daarbij heb ik gekeken naar de projecten en prioriteiten van de voormalige CHATA voorzitter en deze zal ik continueren. Tot de eerste prioriteiten behoort de evaluatie van waar we staan vandaag de dag en vervolgstappen in belangrijke zaken zoals het uitvoeren van het Tourism Master Plan (MOU), het herstructueren van de Curaçao Tourism Development Foundation (CTDF) Board en het benoemen van een leider voor het toeristenbureau." CHATA gaat de komende weken verder aan de slag met de prioriteiten voor het huidige jaar en de plannen voor 2018.  

De Board en Membership van CHATA bedankt de vice-voorzitter V/d Dijs voor zijn rol als waarnemend voorzitter en wenst Suares veel succes met zijn nieuwe rol als voorzitter.