Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

16 november 2017
Eerste bestemmingen Lufthansa Group zomer 2018 bekend

 


Lufthansa Group heeft de eerste bestemmingen voor de zomer van 2018 bekendgemaakt. Het zomerseizoen gaat op 25 maart in. 

Austrian Airlines
Aan den vloot van Austrian Airlines wordt een extra Boeing B777 toegevoegd. Vanaf mei zal de Oostenrijkse airlines vijf keer per week naar Tokio gaan vliegen. Hiermee is de Japanse bestemming terug van weggeweest. De vluchten werden tijdelijk gestaakt in september 2016, maar keren weer terug in het netwerk.

Brussels Airlines
Brussels Airlines gaat Brussel direct verbinden met Kalamata in Griekenland. De bestemming in Peloponnesos groeit snel en is in de zomer van 2018 binnen 3 uur te bereiken vanaf de Belgische hoofdstad.

Lufthansa
Nieuw bij Lufthansa zijn de vluchten vanaf Frankfurt naar Chisinau, de hoofdstad van Moldavië, maar ook de bekende vakantiebestemmingen Santorini en Menorca. Vanaf München is Funchal nieuw in de dienstregeling.

SWISS
De route naar Kiev, die in 2014 werd gestaakt, wordt door SWISS hervat. Vanaf 26 maart zal SWISS de route vier maal in de week uitvoeren. De vlucht naar het Poolse Wroclaw, die in de winter van 2017 voor het eerst wordt gevlogen, wordt ook tijdens de zomer gecontinueerd.