Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

29 augustus 2017
Eerste Dutch Travel Industry Cup groot succes

 


Vorige week vond het allereerste golftoernooi voor de reiswereld op elitegolfbaan De Goyer & country Club in Eemnes plaats. Het toernooi, genaamd de Dutch Travel Industry Cup, is een initiatief van diverse leden van de ANTOR, de branchevereniging voor verkeersbureaus in Nederland.

Aruba, België, Wallonië, de Tsjechische Republiek, de Dominicaanse Republiek, Duitsland, Frankrijk, Tunesië en Zwitserland sloegen de handen ineen en nodigden professionals uit de reisbranche, waaronder productmanagers uit, evenals golf- en reisjournalisten. Het doel van het toernooi was om met golf als verbindende factor, een gloednieuw netwerkevenement op te zetten en tegelijkertijd de deelnemende bestemmingen in de kijker te zetten.

De gehanteerde speelwijze was Texas-Scramble met zes verschillende prijscategorieën. De winnaar van de neary en de longest drive onder de heren was Georgie de Gee van Optimo Travel en lvana Vyskocilova van TsjechiëXperience won de longest drive onder de dames. De derde plaats werd ingenomen door het team dat zich voor Tunesië inspande, gevolgd door team Duitsland op plek twee en het winnende team kwam uit voor de Tsjechische Republiek. Hiermee komt de wisselbeker op het kantoor van Chech Tourism in Amsterdam te staan. Na afloop van de wedstrijd en de prijsuitreiking vond er een netwerkborrel en barbecue plaats. Na een succesvolle eerste editie wordt nu hard gewerkt aan een vervolgtoernooi in 2018. 

Foto vlnr: Richard van Stralen van Regio Golf, Francesco di Matteo van Golf over de Greens, Ivana Vyskocilova van TsjechiëXperience en Jouke Fridsma van Budgetgolf.