Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

21 juli 2017
Eerste lichting TUI Hospitality Academy studenten krijgt diploma

 

Dinsdag 18 juli was de feestelijke diploma-uitreiking van de eerste lichting studenten die met succes de driejarige MBO opleiding aan onze TUI Hospitality Academy (THA) hebben doorlopen. 42 hospitality talenten zijn klaar voor een carrière of vervolgopleiding in het toerisme.

Werk of vervolgstudie
Met een inspirerende toespraak van General Manager van TUI Nederland, Arjan Kers, waarin hij benadrukte hoe belangrijk het is jezelf goed te profileren en je talenten te (blijven) ontwikkelen, werden de kersverse hospitality toppers in het zonnetje gezet. Verschillende geslaagden vonden al een werkplek bij hun stagebedrijf, waaronder TUI en Kras. Anderen hebben ervoor gekozen om verder te studeren en een HBO opleiding te gaan volgen.

TUI Hospitality Academy
De TUI Hospitality Academy is een driejarige MBO niveau 4 bol (beroeps opleidende leerweg) opleiding in de richting Leisure & Travel. De opleiding bevat een goede mix tussen praktijk en theorie en studenten krijgen naast de algemene vakken als talen, economie, marketing en personeelsmanagement ook branche gerelateerde vakken zoals touroperating & reizen, retail, aviation, duurzaam toerisme en toeristiche ICT. De TUI Hospitality Academy is in 2013 opgericht door TUI Nederland in samenwerking met Cosmo. De opleiding is door de Nederlandse Keuzegids verkozen tot TOP opleiding. TUI Hospitality Academy is gevestigd in ’s Hertogenbosch bij het Koning Willem I College. In het schooljaar 2017/2018 starten 75 nieuwe studenten met de driejarige opleiding.