Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

3 juli 2017
Etihad met Dreamliner B787 naar Abu Dhabi

 


Airways vliegt vanaf 1 september met een gloednieuwe Boeing 787-9 Dreamliner tussen Schiphol en Abu Dhabi. 

Sinds de start van Etihad vloog de luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten al met een A330, Boeing 878 en A340 tussen Amsterdam en de stad in de Verenigde Arabische Emiraten. De Dreamliner biedt ultieme vliegprestaties, uitgebreide cabineruimte en een verhoogd vliegbereik. Met de uitfasering van de A340 en de ontvangst van steeds meer Dreamliners wordt het modernste type op meerdere routes geïntroduceerd. Naast Amsterdam vliegt Etihard Airways ook vanaf Düsseldorf met de Dreamliner.

Abu Dhabi
Abu Dhabi is het land van de snelste achtbaan ter wereld, die je vindt in Ferrari World. De woestijn van Abu Dhabi leent zich perfect voor een rit in een 4-wheel-drive. Ook is Abu Dhabi de stad met het grootste indoor pretpark. Maar je kunt er ook de geschiedenis induiken door de majestueuze Moskee van Sjeik Zayed te bezoeken.

Studiereis Australië van 2 tot 10 november 2017
Een ervaring om nooit te vergeten! Je vliegt met Etihad Airways via Abu Dhabi naar Australië en proeft van de veelzijdigheid van Queensland en Sydney. Verkoop in de actie periode tussen 24 maart 2017 en 15 september 2017 zo veel mogelijk Etihad Airways tickets naar Australië. Vul de details in op het online formulier waarmee jij je kwalificeert om met Etihad Airways mee te gaan op studiereis naar Australië van 2 tot 10 november 2017. 

De tickets moeten voor 15 september 2017 uitgeschreven zijn, een PNR mag maar 1x ingestuurd worden. De winnaars worden na 15 september bekendgemaakt.