Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

22 november 2017
ETravelTraining lanceert Oman training

 


Oman maakt een sterke groei door als toeristische bestemming. Het aantal reizigers is in 2017 ten opzichte van dezelfde periode in 2016 gestegen met 3,6%. Daarbij verovert het sultanaat de 9e plek in de top 10 van bestemmingen met de meeste potentie om te groeien binnen de toeristische sector samengesteld door de World Travel and Tourism Council (WTTC).

E-learning
Oman is een sterk opkomende reisbestemming onder de Nederlanders. Het heeft een overweldigende natuur en authentieke cultuur. De gastvrijheid is ongekend en steden zoals Muscat en Nizwa roepen om ontdekking. De combinatie van bergen en woestijngebieden met een lange kustlijn en verfrissende wadi’s biedt talloze mogelijkheden. In de e-learning worden alle toeristische hoogtepunten en hidden gems besproken. Ook krijg je allerlei handige tips en ontvang je praktische informatie. 

Studiereis
De e-learning wordt zoals gewoonlijk afgesloten met een examen. Onder de deelnemers met de beste scores wordt één plek op de studiereis naar Oman van zondag 4 t/m vrijdag 9 februari 2018 verloot. De plaatsen die worden bezocht zijn onder meer Doha (Qatar), Sohar en het bruisende Muscat. De vlucht wordt gesponsord door de bekroonde airline Qatar Airways. Om als reisagent kans te maken op deze bijzondere reis, dien je voor 3 januari 2018 de training af te ronden (met minimaal 80 punten). Hoe sneller je de training afrondt, hoe groter jouw kans op de prijs. Je kunt je aanmelden via de Reizen & Prijzen pagina. 

Training volgen
Ga naar www.ett.etraveltraining.eu, kies jouw keten en start de training!