Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

15 mei 2017
Europa-Park en Zwarte Woud presenteren zich op Libelle Zomerweek

 


Komende week vindt de 21ste editie van de Libelle Zomerweek plaats. Voor het eerst zullen Europa-Park en het Zwarte Woud hier acte de présence geven. Geïnteresseerden kunnen in stand 1220 terecht voor meer informatie over "Familievakanties in het lekkerste hoekje van Duitsland".

Maandag start op het Almeerderstrand de Libelle Zomerweek. Hier worden meer dan 80.000 bezoekers, voornamelijk vrouwen verwacht. Het tijdschrift Libelle geeft haar lezeressen een kijkje in de keuken, maar daarnaast zijn er nog zo'n 300 andere exposanten. Voor de eerste keer presenteert Europa-Park zich hier, samen met de toeristische dienst van het Zwarte Woud. In de stand kan men terecht voor meer informatie over de vele mogelijkheden voor familievakanties in de populairste vakantieregio van Duitsland.

Het Zwarte Woud staat ook bekend als het "Lekkerste hoekje van Duitsland" ("Geniesserecke Deutschlands"). De regio kent relatief veel sterrenrestaurants, maar is ook de bakermat van bijzondere wijnen en bieren. Op de Libelle Zomerweek kan in de stand op gezette tijden ook geproefd worden van twee specialiteiten die tot ver over de grenzen van het Schwarzwald geroemd worden: Schwarzwälder Schinken en Schwarzwälder Kirschtorte. Het originele recept van de beroemde taart ligt voor iedereen klaar. Er is tevens een prijsvraag waarbij men kans maakt op twee driedaagse arrangementen voor vier personen.