Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

11 september 2017
Europa-Park voor vierde keer op rij beste park ter wereld

 


Afgelopen weekend vond in Connecticut (VS) voor de 20e keer de uitreiking van de 'Golden Ticket Awards' plaats. Na 2014, 2015 en 2016 ontving Europa-Park ook dit jaar de award voor beste attractiepark ter wereld. Deze verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door het internationale vakblad Amusement Today.

De redactie van Amusement Today doet een beroep op experts en fans op het gebied van attractieparken en achtbanen uit de gehele wereld. Zij bepalen de winnaars in de verschillende categorieën. De belangrijkste categorie is die van beste attractiepark ter wereld. Voor het vierde jaar op rij kreeg Duitslands grootste attractiepark in deze categorie de meeste punten.

Toevoegingen
Jürgen Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park, nam, samen met zijn zoon Frederik, de award in ontvangst: "We zijn op deze prijs ongelofelijk trots. Ik zeg dit niet alleen namens onze familieonderneming maar ook namens de 3.700 medewerkers van Europa-Park. We hebben dit seizoen veel aan het park toegevoegd: de Europa-Park Arena waarin we evenementen voor 6.000 personen kunnen organiseren en natuurlijk Voletarium, het grootste flying theater van Europa. Als co-producent zetten we nu ook onze eerste stappen buiten het park. En dit jaar staat er nog meer te gebeuren: we gaan over enkele weken, tijdens Halloween, met een nieuw horror-evenement van start: Traumatica."

Prijzen
Dit jaar viel Europa-Park nog enkele andere prijzen te beurt. Zo ontving het park van Tripadvisor voor de vijfde keer op rij de Travelers' Choice Award voor beste attractiepark in Europa. Onlangs presenteerde 'Welt am Sonntag' ook de resultaten van een onderzoek onder 40.000 Duitsers. Zij wezen Europa-Park aan als familievriendelijkste attractiepark van Duitsland.