Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

4 juli 2017
Feestelijke eerste vlucht TUI fly naar Paramaribo

 


Maandag 3 juli vertrok de eerste vlucht van de TUI fly naar Paramaribo. TUI-reizigers kunnen van juli tot en met oktober drie keer per week naar deze avontuurlijke bestemming afreizen. Twee vluchten worden uitgevoerd door partner Surinam Airways en een vlucht met de eigen Boeing 787 Dreamliner van TUI fly. De serie vluchten startte vanaf dit voorjaar al op Paramaribo, maar nu is ook TUI fly's Boeing 787 Dreamliner op deze route ingezet. Zowel op luchthaven Schiphol als op Johan Adolf Pengel Airport (ook wel bekend als Zanderij), werd feestelijk stilgestaan bij deze eerste vlucht.

Presentje voor de passagiers
Passagiers van de vlucht werden verrast met een TUI goodiebag, een leuke attentie van Schiphol en een officieel certificaat van de eerste vlucht. Bij aankomst op Paramaribo gisteravond werden het toestel, crew en de reizigers verwelkomd met het traditionele watersaluut. Arjan Kers, General Manager TUI Nederland vloog samen met Robbie Lachmising (CEO Surinam Airways) en Roy Liew A Sie (Consul Generaal Suriname in Nederland) mee naar Paramaribo. “We zijn trots en blij Suriname als vakantiebestemming aan te kunnen bieden. Het is bij uitstek geschikt om te onthaasten en ontspannen maar het is ook een land vol avonturen. We laten onze reizigers graag kennismaken met deze bijzondere vakantiebestemming en tegelijkertijd geven we de ticket only passagiers meer mogelijkheden.”

Uitbreiding Suriname
Vanaf april 2017 heeft TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uitgebreid. Zowel qua aantal hotels en rivier resorts, als aantal rondreizen heeft de reiziger een ruime keuze aan scherp geprijsde vakanties. De boeiende flora, fauna en cultuur van Suriname kunnen eenvoudig worden gecombineerd met een paar dagen strand op Curaçao. Naast pakketreizen kunnen ook losse tickets worden geboekt.

In het mei-nummer van Travelution lees je een uitgebreid destination report over Suriname. Blader in ons magazine naar pagina 28 of lees hem hier online.