Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

10 augustus 2018
FTI Touristik lanceert Marokko e-learning

 


Steeds meer Nederlanders ontdekken Marokko als vakantiebestemming. Het land biedt zowel mogelijkheden voor een bruisende stedentrip, ontspannen strandvakantie als avontuurlijke rondreis. Zelfs voor een skivakantie kun je in Marokko terecht. FTI Touristik, de Duitse touroperator en reisorganisatie met een groot aanbod reizen en vakanties voor zeer scherpe prijzen, lanceerde afgelopen week een nieuwe Marokko training via het e-learningsplatform ETravelTraining.

E-learning

In de FTI Touristik e-learning leer je alle toeristische hoogtepunten in Marokko kennen: van Koningssteden en moderne badplaatsen aan de Atlantische kust tot avontuur in het Atlasgebergte. Wat dacht je van een zonvakantie aan het brede zandstrand van Agadir? Of stel voor jouw klant een stedentrip naar de populaire stad Marrakesh samen. Reisagenten die de training voor 20 januari 2019 succesvol afronden (met minimaal 80 punten), maken kans op een reischeque of goodiebag. Ga naar etraveltraining.eu, klik op jouw trainingsplatform en log in om de training te maken.

Let op: deze e-learning is alleen beschikbaar voor reisagenten die werkzaam zijn bij de D-RT groep, Dutch Travel Alliance, Personal Touch Travel, The Travel Club of TravelXL.