Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

8 november 2018
Grote Reismarkt Duitsland op 20 november a.s.

 


Het Duits Verkeersbureau organiseert op 20 november aanstaande weer haar grote jaarlijkse Reismarkt Duitsland voor de Nederlandse reisbranche. Op de markt zijn meer dan 40 Duitse toeristische aanbieders vertegenwoordigd.

Samen met de toeristische aanbieders brengt het Duits Verkeersbureau jou graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het toerisme naar Duitsland. Reisprofessionals zijn op dinsdag 20 november 2018 van 11.30 tot 17.00 uur welkom in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Aanmelden dient vóór vrijdag 16 november te gebeuren, klik hier.

Dit grootste toeristische B2B-evenement over Duitsland op Nederlandse bodem is een platform voor informatie én inspiratie. In een ontspannen sfeer kan je in contact komen met meer dan 40 Duitse toeristische aanbieders: onder meer 12 hotels en hotelketens, meer dan 15 steden (waaronder Berlijn, Keulen, Dresden, Leipzig, Lübeck, Münster en Hannover), culturele locaties (zoals de Bundeskunsthalle in Bonn, de Semperoper Dresden, de Burg Hohenzollern en het Hohenzollernschloss) en populaire vakantieregio’s als Baden-Württemberg, het Saarland, Thüringen, Saksen, het Ruhrgebied, de Duitse Vakwerkroute en de Duitse Sprookjesroute.

Daarnaast wordt er informatie gegeven over actuele thema’s als ‘stedentrips’, ‘kerstmarkten’, ‘cultuur’, ‘wintersport’ en ‘gezinsvakanties’ in Duitsland. 

 

Foto: ©bluejayphoto