Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

3 november 2017
Grote ReisMarkt Duitsland op 21 november

 


De jaarlijkse Grote ReisMarkt Duitsland vindt dit jaar plaats op 21 november a.s. in hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam. Tijdens de grootste Duitsland-workshop van het jaar krijgen reisprofessionals de kans zich te laten informeren over het laatste nieuws, het aanbod en inspirerende informatie over Duitsland.

Duitsland is inmiddels al tien jaar op rij de favoriete (buitenlandse) vakantiebestemming van Nederlanders. Op de Grote Reismarkt zullen meer dan 50 Duitse toeristische aanbieders aanwezig zijn om de Nederlandse reisbranche te informeren. Kom in contact met o.a. meer dan 20 hotels en hotelketens, ruim 20 steden (waaronder Berlijn, Bremen, Keulen, Leipzig, Münster, Rothenburg ob der Tauber en Trier), cultuuraanbieders (zoals de Bundeskunsthalle in Bonn, de Semperoper Dresden), de wijnregio Moezel en populaire vakantieregio's als bijvoorbeeld Mecklenburg-Voorpommeren, Beieren, Thüringen en het Zwarte Woud. Ook vervoerders (Lufthansa, Deutsche Bahn/NS International) zijn aanwezig.  Daarnaast kun je informatie opdoen over altijd actuele thema's als 'stedentrips', 'kerstmarkten', 'cultuur', 'wintersport' en 'gezinsvakanties' in Duitsland.  

Thema 2018
Uiteraard praat het Duits Verkeersbureau de aanwezigen bij over trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van toerisme naar Duitsland en vertellen ze alles over de highlights die in 2018 plaatsvinden. Ook wordt er vooruit geblikt op het thema van 2018: 'Culinair Duitsland’. Klik hier op de link naar de uitnodiging en voor meer informatie over hoe je je kunt inschrijven. Indien jede bijeenkomst wenst te bezoeken, is aanmelden verplicht.

Awarduitreiking Duitsland fotoverkiezing 2017
Tijdens de Grote ReisMarkt wordt de winnaar van de fotoverkiezing Duitsland 2017 bekendgemaakt. Vanaf 16.00, tijdens de borrel, wordt duidelijk wie van de 3 finalisten met de prijs, een splinternieuwe digitale camera, naar huis gaat. Eduard Camping (Travellers wandelvakanties), Hans Lugten (VIVALDI Travel.nl) en Gaby Rosenkrantz (Fox, verre reizen van ANWB) reisden voor de finale elk naar een andere Duitse regio en maakten daar elk een prachtige fotoserie. Lezers van Travelution konden vervolgens stemmen op hun favoriete foto. De stemming is inmiddels gesloten.