Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

5 oktober 2017
HAL verhoogt de capaciteit op de Nederlandse markt

 


In 2019 brengt Holland America Line haar nieuwste schip, de Nieuw Statendam, naar Amsterdam. Vanuit Amsterdam maakt het schip rondreizen naar diverse bestemmingen. Daarnaast verhoogt HAL de capaciteit voor Nederland in 2019, met een record aantal vertrekken vanuit de havens van Amsterdam en Rotterdam. Gedurende het jaar worden maar liefst 35 cruises aangeboden met vertrek vanuit deze Nederlandse havens.

De Nieuw Statendam maakt een reeks van 7- tot 14-daagse reizen naar de Noorse fjorden, Baltische staten, IJsland en de Noordkaap. De Nieuw Statendam vervangt de Koningsdam die sinds haar start in 2016 in de zomer vanuit Amsterdam heeft gevaren. De Prinsendam, het kleinste schip in de vloot, met een capaciteit van 835 passagiers, blijft rondreizen maken naar bijzondere bestemmingen en kleinere havens.

Het vlaggenschip van HAL, de Rotterdam, vertrekt gedurende de zomer traditiegetrouw vanuit havenstad Rotterdam. Het klassieke schip brengt gasten naar IJsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Rusland. Elk schip van Holland America Line heeft haar eigen ambiance, zodat gasten altijd een schip kunnen kiezen dat aansluit bij de persoonlijke voorkeur.