Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

9 augustus 2017
Inspirerende sprekers op ANVR-congres

 


Ondanks de vakantieperiode lopen de aanmeldingen voor het ANVR Congres goed door. Inmiddels hebben zo’n 225 reisprofessionals, branche gerelateerde organisaties, sprekers en sponsors zich ingeschreven voor het ANVR Congres in Sevilla. Mensen die nog mee willen, kunnen zich nu nog inschrijven, maar ‘vol is echt vol’.

Vernieuwen of verdwijnen
Maar liefst 11 (!) enthousiaste sprekers gaan in op het congresthema ‘vernieuwen of verdwijnen’.  
Esther Jacobs, Camilla van den Boom, Bernice Notenboom, Kristian Esser, Steven van der Heijden, Ruud Veltenaar, Harm Kreulen, Thomas Rau, Marius Appelman, Gusz Eiben en Svend Leirvaag; allemaal hebben zij hun eigen verhaal over hoe en waarom vernieuwen. Uiteindelijk onderneemt niemand om te verdwijnen. Vanaf 3 fantastische congreslocaties proberen deze vrouwen en mannen de deelnemers te inspireren. De focus ligt daarbij op vooruitgang, verbetering en innovatie. 

Ook biedt het programma alle gelegenheid om te netwerken, culinair en cultureel te genieten van Spanje: de regio, provincie en de stad Sevilla. Kortom, een event dat je als betrokken reisprofessional niet mag missen! Schrijf je nog in nu het nog kan op www.anvrcongres.nl!