Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

22 juni 2017
Integratie Low Cost Carriers bij de Jong Intra van start

 

De afgelopen maanden heeft de Jong Intra Vakanties hard gewerkt aan een project met de benaming ‘Smart-IT’, met als resultaat dat met ingang van week 24 het boeken van Low Cost Carriers volledig geïntegreerd zal zijn in het reserveringssysteem van De Jong Intra. Bij de keus voor een luchtvaartmaatschappij, kan er nu naast de reguliere lijndienstcarriers tevens gekozen worden voor LCC-maatschappijen, waaronder Easyjet en Ryanair.

Door het realiseren van koppelingen met de GDS-partner van de Jong Intra, mag het resultaat er zijn; bij het boeken van een reis, wordt de vluchtkeus uitgebreid met vluchten van Low Cost Carriers, voor zowel steden,- vliegzon- als verre reizen.

Het boekingsproces is volledig geautomatiseerd én realtime, waardoor altijd de op dat moment goedkoopste tarieven worden getoond. Daarnaast zijn van alle airlines ook de beschikbare actietarieven te reserveren.

Er zal aangevangen worden met Low Cost maatschappijen Easyjet en Ryanair en successievelijk zullen meerdere maatschappijen en bestemmingen toegevoegd worden. Daarnaast zullen ook zgn. regioluchthavens in het buitenland, zoals Brussel en Charleroi, worden toegevoegd.

‘Dit is een hele positieve stap voorwaarts, niet alleen voor de reisagent die nog meer vluchtmogelijkheden op eenvoudige wijze aangereikt krijgt, maar ook voor onze interne organisatie betekent dit een enorme stap voorwaarts’, aldus Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra. ‘Ons aanbod aan vliegreizen in combinatie met een accommodatie was al heel flexibel omdat er gekozen kan worden uit meerdere airlines en allerhande verblijfsduren, maar nu we ook de Low Cost Carriers kunnen aanbieden in hetzelfde boekingsproces, is die flexibiliteit nog verder gegroeid. Een uitkomst voor reisagenten! Zij kunnen nu via ons reserveringssysteem Smarty met 1 boeking volstaan en hoeven niet meer de accommodatie en de vluchten met een Low Cost maatschappij separaat in te boeken. En, niet onbelangrijk, het verdienmodel is goed en de betalingsvoorwaarden ongewijzigd.’