Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

11 januari 2019
Januari-nummer Travelution is verschenen

 


Heb jij de januari-editie van Travelution al van de mat geraapt? Deze maand bij Travelution een Exclusive over de Griekse eilanden in de Zuid-Egeïsche Zee. Lees in deze bijlage alles over de eilanden Kos, Rhodos, Santorini, Mykonos en de omliggende eilanden. 

In Travelution vertelt het dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano over hun reiservaringen, -voorkeuren en wensen. Beide dj's zijn gek op vakantie-eiland Ibiza, waar ze vaak in één van de popualaire clubs draaien, maar hebben ze ook zo hun eigen favoriete bestemmingen. Zo houdt Sunnery erg van Brazilië en zou Ryan graag nog een wat meer tijd in Tokyo doorbrengen. Lees verder een uitgebreid destination report over de Mexicaanse bestemming Puerto Vallarta, waar redacteur Willemijn Ruissen in november een bezoek aan bracht. Vormgever Bart Tieman reisde naar de onbekende Europese bestemming Albanië en kwam terug met bijzondere foto's. 

En meer...
In het regio report over de Algarve worden de badplaatsen en stranden uitgelicht en in een company profile van de Banyan Tree Samui krijg je een inkijkje in een bijzonder resort dat volledig is geïntegreerd in de prachtige natuurlijke omgeving. In interviews met het verkeersbureau van Florida Keys & Key West en verzekeraard Allianz Global Assistance de laatste updates en ontwikkelen. 

Het januari-nummer is ook online te lezen! Klik hier voor Travelution en hier voor de Exclusive Zuid-Egeïsche eilanden.