Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

24 mei 2017
Juneyao Airlines connecting partner Star Alliance

 

Vandaag is Juneyao Airlines de eerste luchtvaartmaatschappij die als Connecting Partner het Star Alliance netwerk uitbreidt. Door dit innovatieve partnerconcept van de Alliantie biedt de in Shanghai gebaseerde luchtvaartmaatschappij Star Alliance reizigers nu nieuwe overstapmogelijkheden op beide luchthavens in Shanghai - Pudong International en Hongqiao International.

Alle reizigers wordt ‘through check-in’ aangeboden in beide richtingen en aan alle kwalificerende Star Alliance Gold Status kaarthouders worden de volgende privileges verleend op aansluitende vluchten met Juneyao Airlines: toegang tot lounges, voorrang bij doorgang door veiligheidscontroles, extra bagagevrijdom, voorrang bij inchecken op de luchthaven, voorrang bij instappen, voorrang bij stand-by staan op de luchthaven en voorrang bij bagageafhandeling.

CEO Star Alliance 
“Met Juneyao Airlines als Connecting Partner hebben wij twee belangrijke doelstellingen bereikt. Allereerst, kunnen wij als alliantie regionale luchtvaartmaatschappijen een aantrekkelijke manier bieden om zich aan te sluiten bij ons wereldwijde netwerk, zonder een volledig lidmaatschap te eisen. Voor de toekomst stelt dit ons in staat ons netwerk strategisch te verbeteren. Ten tweede, versterken wij met Juneyao Airlines onze marktpositie in Shanghai, een stad waarop al 17 leden vluchten uitvoeren en waar nu nog betere verbindingen aangeboden kunnen worden aan onze klanten”, zei Jeffrey Goh, CEO Star Alliance.

Chairman Juneyao Airlines
“In onze 11 jaar lange geschiedenis zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote luchtvaartmaatschappij, welke vluchten uitvoert met 62 vliegtuigen van het type Airbus A320. Om door Star Alliance geselecteerd te worden als Connecting Partner en extra reismogelijkheden te voorzien vanaf Shanghai, is erkenning van onze toewijding aan service. Wij hopen dat Star Alliance klanten van onze gastvrijheid zullen genieten”, zei Wang Junjin, Chairman Juneyao Airlines.

Connecting Partner Model
Het Connecting Partner Model stelt regionale, low cost- of hybride luchtvaartmaatschappijen in staat zich aan te sluiten bij het Star Alliance netwerk zonder volwaardig lid te worden. Voor klanten biedt dit toegang tot extra reismogelijkheden bovenop de huidige 1.300 luchthavens die door de 28 leden van de Alliantie worden aangevlogen. Connecting Partners worden zorgvuldig geselecteerd en moeten voldoen aan de hoge standaarden die de Alliantie stelt.

Connecting Partners kunnen ook bilateraal commerciële overeenkomsten afsluiten met geselecteerde Star Alliance luchtvaartmaatschappijen, zoals bijvoorbeeld privileges die aan Frequent Flyer Programma’s zijn gerelateerd. In het geval van Juneyao Airlines kunnen leden van de Frequent Flyer Programma’s van Air Canada, Air China, EVA Air, Singapore Airlines en United mijlen sparen en verzilveren wanneer zij met de Chinese luchtvaartmaatschappij reizen.

Opmerking:
 * = Deze luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit naar zowel Hongqiao als Pudong Airport.
       Alle anderen voeren alleen vluchten uit naar Pudong.