Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

24 oktober 2017
Klanten reisbureaus TUI maken kans op citytrip

 


Met één druk op de knop een citytrip winnen? Het kan de komende twee zaterdagen bij verschillende TUI reisbureaus in het hele land. Samen met KLM verloot TUI 6 reischeques voor gratis citytrips.

Per dag staat er bij 15 reisbureaus een paal met rode knop voor de deur. Drukt een voorbijganger op de knop, dan krijgt hij een kort filmpje te zien van een stad. En dan niet de gebruikelijke beelden, maar gefilmd vanuit de ogen van iemand die door de stad fietst, loopt of rijdt en juist de nog onontdekte plekken laat zien. Raad je welke stad het is dan maak je kans op een reischeque voor een TUI citytrip in combinatie met KLM ter waarde van € 445,- Uit alle goede antwoorden worden 6 prijswinnaars geselecteerd.

Facebook livestream
Meedoen kan ook online op donderdag 26 oktober. Precies om 16.00 uur start die dag via de Facebookpagina van TUI een livestream met een TUI-collega die zich ergens in een stad bevindt.  Geef je binnen 30 seconden de stad en locatie door via een reactie onder de livestream, dan maak je ook kans op een citytrip reischeque ter waarde van € 445,-.

Samenwerking met KLM
De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met KLM. Daarnaast zullen TUI en KLM de komende maanden ook gaan samenwerken rondom de lopende actie ‘Stad van Maand. Hierbij wordt er maandelijks een stad uitgelicht met standaard € 50,- korting, gratis parkeren op Schiphol en maandelijks wisselende voordelen zoals gratis toegang tot attracties of entreekaarten voor een museum. Dus ook als je komende weken niet in de prijzen valt boek je bij TUI een aantrekkelijke citytrip!