Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

17 september 2017
KLM in zee met Vermaat

 


KLM neemt binnenkort de service af van horeca-dienstverlener Vermaat in de de Non-Schengen Crown Lounge en de Schengen Crown Lounge op Schiphol. De twee partijen hebben daartoe vandaag tijdens het golftoernooi KLM Dutch Open een overeenkomst getekend.

KLM spreekt over een ?ultieme klantbeleving? als uitgangspunt voor de lounges en zegt in Vermaat, een toonaangevend Nederlands bedrijf in horeca- en retailconcepten, de juiste partner te hebben gevonden voor de uitvoering ervan. De twee partijen werken aan de ontwikkeling van nieuwe concepten voor eten & drinken, met ?stijlvolle , hoogwaardige, pure producten en live cooking? zo lieten ze vandaag weten.

Wanneer de nieuwe service haar intrede doet in de lounges konden de partners nog niet zeggen. ?De komende tijd werken KLM en Vermaat de afspraken verder uit,? zeiden de beide CEO?s, Pieter Elbers (KLM) en Rick Zeelen (Vermaat).

Nieuwe lounge
De Non-Schengen Lounge van KLM ondergaat momenteel een grondige verbouwing. Er komt een extra verdieping bij, een buitenterras en een nieuwe inrichting die, zo verzekert KLM is voorzien van de ?nieuwste , uitstraling en beleving. Het aantal zitplaatsen wordt meer dan verdubbeld, van 680 nu naar 1.450, terwijl de oppervlakte van 2.500 naar 6.300 vierkante meter gaat.

De bouw heeft gefaseerd plaats. het eerste deel wordt opgeleverd in de zomer van 2018. In het voorjaar van 2019 moet alles klaar zijn volgt de definitieve oplevering. In de tussentijd blijft de lounge voor een deel in gebruik.