Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

17 april 2018
LMX maakt bouwsteenreizen mogelijk

 


LMX biedt per direct de nieuwe mogelijkheid om wereldwijd snel en flexibel bouwsteenreizen samen te stellen. Het nieuwe merk LMX Individuell biedt de mogelijkheid in meer dan 5000 bestemmingen wereldwijd lowcost- en lijndiensten, busverbindingen, treinen, hotels, transfers, excursies, huurauto’s en rondreizen met elkaar te combineren.

De nieuwe bouwsteenreizen maken bijvoorbeeld een combinatie van een reis naar Istanbul met een strandvakantie op een Grieks eiland mogelijk. Of de combinatie Nieuw Zeeland en Fiji.  Een wereldreis kan ook. De combinatiemogelijkheden in het nieuwe, wereldwijde individuele bouwsteenprogramma van LMX zijn legio.

Aansprakelijkheid
Alle bouwsteencombinaties die de klant zelf samenstelt en boekt met behulp van het nieuwe LMX Individuell programma worden door LMX als pakketreis gezien en daarmee ook door LMX gedekt, waardoor de klant niet aansprakelijk kan worden gesteld.

Om reisagenten kennis te laten maken met dit nieuwe product, ontvangen reisagenten op alle LMX Individuell producten een basiscommissie van 10% en on top 2% introductiebonus op alle reisbouwstenen en combinatieboekingen. Dus, in totaal 12 % basiscommissie op alles!