Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

11 oktober 2018
Maak kans op een studiereis Zuid-Afrika bij ETravelTraining

 


Van bruisend stadsleven tot avontuur, van wildlife tot cultuur en van adembenemende landschappen tot een zonovergoten kust, Zuid-Afrika heeft het allemaal en meer. Veel reizigers komen voor de Big Five en de grote hoeveelheid wildparken bieden dan ook gegarandeerd een fantastische safari-ervaring. Maar zo groot als het land is, zo divers is het ook. Update jouw kennis in de nieuwe Zuid-Afrika thematrainingen van ETravelTraining en maak hierbij kans op een plekje tijdens de studiereis in maart 2019!

Studiereis Zuid-Afrika
South African Tourism organiseert in maart 2019 een prachtige studiereis naar Zuid-Afrika. De SAT-studiereizen laten ieder jaar weer een onvergetelijke indruk achter bij reisagenten. Op deze studiereis zijn twee plaatsen voor ETT-studenten gereserveerd. De exacte data en meer informatie over het programma volgt zo snel mogelijk.

Wat moet je doen?
Om kans te maken op deze prijs dien je in ieder geval de training 'Bruisend stadsleven' en nog twee Zuid-Afrika thematrainingen voor 15 januari 2019 af te ronden met minimaal 80 punten. Hoe sneller je de trainingen afrondt, hoe groter jouw kans op deze reisprijs. Meld je vervolgens aan voor de prijs.

Naast de training ‘Bruisend stadsleven’ kun je kiezen uit de trainingen:

Outdoorparadijs

Adembenemend landschap

Levendige cultuur

Wildlife & safari

Zonovergoten kust