Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

1 september 2017
Marjon Kaper nieuwe directeur ANWB Reizen

 


Marjon Kaper is per 6 november benoemd als nieuwe directeur ANWB Reizen en maakt vanaf die datum ook deel uit van de directie van de ANWB. Zij volgt Greet Locquet op, die per 1 november begint in de nieuwe functie van directeur strategie en innovatie van ANWB Reizen.

Marjon Kaper (46)  studeerde civiele techniek aan de TU Delft en begon daarna als managementtrainee bij ING. Na tien jaar in commerciële managementfuncties stapte zij over naar de Rabobank. De afgelopen zes jaar heeft Kaper bij de NS gewerkt. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor NS International, het bedrijfsonderdeel dat de internationale treinen runt en internationale treintickets verkoopt.

Greet Locquet, die de functie van directeur ANWB reizen gedurende zes jaar vervulde, is in haar nieuwe baan - die zij in deeltijd zal vervullen - verantwoordelijk voor de ontwikkeling van  vernieuwende vakantie- en vrijetijdsproducten  en -diensten.

Onder ANWB Reizen vallen FOX Verre Reizen, Cruise Travel, Pharos Reizen, Travelhome, ANWB Ledenreizen, SNP Natuurreizen, ANWB Golf , ANWB Kamperen en Land van ANWB.