Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

7 juni 2017
Mark Mooren nieuwe country manager Aeromexico

 


Mark Mooren is aangesteld als Country Manager voor Aeromexico in Nederland. Vanaf 01 augustus 2017 neemt hij de taken over van Astrid Salas die als Director of Sales & Marketing in dienst is getreden bij Hotel de l’Europe in Amsterdam.

Mooren was de afgelopen 10 jaar in verschillende sales posities werkzaam voor LOT Polish Airlines en heeft een uitgebreide ervaring in de reisbranche. De laatste 3 jaar was hij werkzaam als Sales Manager Benelux. “Dit is een mooie nieuwe uitdaging welke goed aansluit bij mijn opgedane kennis en ervaring. Aeromexico biedt een prachtig product aan in de vorm van de Boeing 787 Dreamliner met daarbij een uitgebreid netwerk en gunstige aansluitingen. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen en om het succes van Aeromexico in Nederland verder uit te bouwen”.

Naast Mark Mooren is ook Wieteke Huijzer recent aangesteld bij Aeromexico. Zij is sinds 01 juni aan de slag gegaan als Key Account Manager Nederland. Samen vormen zij nu het (commerciële) Aeromexico-team in Nederland. 

Aeromexico begon in mei 2016 met de route Mexico City - Amsterdam met 3 vluchten per week. Inmiddels is de route al zo succesvol dat de frequentie sinds afgelopen maart meer dan verdubbeld is naar 7 vluchten per week.