Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

7 augustus 2017
Meer passagiers met auto via ferry naar Engeland

 


Het aantal passagiers van P&O Ferries dat kiest voor een overtocht naar Engeland met de auto stijgt. Het gaat om een groei van 14% van Nederlandse passagiers in de maand juli op de Noordzeeroute Rotterdam/Zeebrugge – Hull, ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

P&O Ferries verzorgt dagelijks twee overtochten op de Noordzeeroute vanuit Europa. Een overtocht vanuit Rotterdam en een overtocht vanuit Zeebrugge. Tijdens de overtocht naar de havenstad Hull in Engeland kunnen gasten aan boord genieten van restaurants, winkels, films en/of live muziek. Een overnachting op volle zee in een van de hutaccommodaties draagt bij aan een bijzondere ervaring aan boord.

Bryan Dijk, Europe Acquisition Controller bij P&O Ferries: “Het aantal passagiers dat een eigen vervoermiddel meeneemt is aanzienlijk gestegen in vergelijking met vorig jaar. Samen met Visit Britain hebben wij afgelopen twee jaar succesvolle campagnes gevoerd om het noorden van Engeland onder de aandacht te brengen. Het lijkt erop dat dit de aanjager is van de trend Engeland te ontdekken met de eigen auto. Bovendien is Hull dit jaar UK City of Culture. Er vinden allerlei culturele activiteiten plaats in de stad en er is voor iedereen wat te beleven.”