Cookies van Travelution
Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

deel  

28 november 2017
Kras presenteert nieuwe bestemmingen 2018

 


Vanaf afgelopen week ligt de nieuwe rondreizenbrochure van Kras in de schappen van alle TUI-winkels. In het aanbod zijn naast de vertrouwde reizen ook nieuwe rondreizen en bestemmingen opgenomen. De gids is flink uitgebreid en bestaat uit meer dan 150 groepsrondreizen in 73 landen, binnen en ver buiten Europa. Ook nieuw bij Kras is het platform Ontmoet; een website waar reisgenoten voorafgaand aan hun reis al kennis kunnen maken.

Nieuwe tours
Nieuw in het Kras aanbod zijn onder andere de Trans-Mongolië Express van Moskou naar Beijing, een combinatie van het Indiase Sikkim met Bhutan, alle highlights van Australië en een rondreis langs de legendarische Zijderoute. Daarnaast biedt de rondreizenspecialist het komende jaar nog meer reizen aan door Groot-Brittannië, Italië en, echt in opkomst: de Balkanlanden. Anke van Doveren, manager product Tours Kras/TUI licht toe: “We zien nog steeds een grote groei in de vraag naar rondreizen. We hebben veel trouwe reizigers die graag weer met ons op reis gaan, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden. En voor al deze mensen blijven we continu vernieuwen.” De nieuwe brochure ligt inmiddels in alle TUI winkels en is daarnaast verkrijgbaar via www.kras.nl. Alle rondreizen 2018 zijn te boeken via de website van Kras.

Nieuw platform: Ontmoet je reisgenoten
Nieuw bij Kras is ook Ontmoet, een nieuwe website waar reizigers elkaar voorafgaand aan de groepsreis kunnen ‘ontmoeten’. Dé plek om reisgenoten alvast een beetje te leren kennen, van gedachten te wisselen over de reis en niet onbelangrijk, vakantie voorpret te delen. Ontmoet is als het ware het startpunt van de reis en daarmee de perfecte aanvulling op het al bestaande platform Beleef. Op Beleef delen reizigers, reisleiders en medewerkers de mooiste reisverhalen en foto’s van talloze vakantiebestemmingen.